The Giant Leap : Somebody Else

Singlet · Stara.fi

Kotimainen rockyhtye The Giant Leap julkaisee nyt toisen singlensä nimeltä Somebody Else. Edellinen single All In My Head on tullut kesän aikana tutuiksi radioaalloilta, ja tuoreempikin viisu menee samaan radio-kategoriaan.

Kappale on kevyen ilmavaa pop-rockia, ja soundillisesti tämä meneekin samaan sarjaan esimerkiksi Sunrise Avenuen kanssa. Tämäkin biisi on yleistunnelmaltaan kesäpoppia, eikä niinkään varsinaista rockia. Vokalistin laulusoundi on miellyttävän kevyen rosoista.

Kappaleesta ei muutaman kuuntelukerran jälkeen löydy erityisen suurta hittipotentiaalia, vaikka suhteellisen tarttuva kertosäe yrittääkin sellaista tarjoilla. Koukku ei siis riitä suurempaan hittiin, mutta pienimuotoiseksi radiohitiksi aineksia voisi hyvinkin olla.

Kokonaisuutena The Giant Leap on saanut aikaan varsin positiivishenkisen poppirallin. Kappaleelle saadaan jatkoa 31. lokakuuta julkaistavalla Another Day Rising -debyyttialbumilla.

Pisteet 3/5

Uusimmat