Backstreet Boys: Emme hajoa koskaan!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailman menestyneimpiin poikabändeihin 90-luvulla lukeutunut Backstreet Boys markkinoi maailmalla parhaillaan uutta Unbreakable -albumiaan, joka julkaistaan Suomessa 29. lokakuuta.

Yhtyeessä on nyt yksi jäsen vähemmän, kun Kevin Richardson jätti yhtyeen viime vuonna. Erosta huolimatta yhtye on vakuuttunut, että bändi ei hajoa koskaan, ja tulee tekemään samanlaisen uran kuin legendaarinen The Eagles -yhtye.

– Toivomme pysyvämme maisemissa, jos Jumala suo, yhtä pitkään kuin The Eagles. Olemme kuin tiivis perhe, Howie Dorough kertoi Hello -lehdelle.

– Olemme alusta saakka sanoneet, että tuemme toisiamme ja toistemme henkilökohtaisia tarpeita ja annamme toisillemme mahdollisuuden kokeilla omia siipiään, kuten The Eagles. Tulemme aika ajoin palaamaan yhteen tehdäksemme uuden levyn.

Yhtye ei ole ottanut korvaavaa jäsentä Kevinin tilalle, koska hänelle halutaan antaa tilaisuus palata takaisin yhtyeen riveihin. Yhtyeen seuraava single on nimeltään Inconsolable, ja sen musiikkivideo löytyy tästä.

Uusimmat