Timbaland saippuasarjan tähdeksi

Viihdeuutiset · Stara.fi

Musiikkituottaja-artisti Timbaland laajentaa repertuaariaan lähiaikoina television puolelle. Hän on saanut kiinnityksen television saippuasarjaan One Life To Live.

36-vuotias hiphop-tähti seuraa siten esimerkiksi Mary J. Bligen, Erykah Badun ja Simply Redin jalanjälkiä musiikkialalta televisioon. Lisäksi monet artistit ovat siirtyneet myös suoraan elokuvabisnekseen.

Timbaland, oikealta nimeltään Timothy Mosley, nähdään kuitenkin ainakin alkuun vain pienessä cameoroolissa, kun hän esittää oman The Way I Are -hittikappaleen itsenään. Hän päätyi sarjaan sen tuottaja Frank Valentinin kautta, joka on suuri Timbaland-fani.

Artisti on itse innoissaan roolistaan. Hän hehkutti Allhiphop.com -julkaisun mukaan odottavansa kovasti kuvauksia ja uusia kokemuksia. Kyseinen jakso nähdään Yhdysvalloissa televisioruuduissa jo ensi kuussa.

Uusimmat