Carmen Electra ajattelee seksiä tauotta

Viihdeuutiset · Stara.fi

Baywatch -menestyssarjasta tuttu povipommi Carmen Electra on kertonut lehtihaastattelussa ajattelevansa seksiä tauotta. Electralla on mielestään pakkomielle seksiin, sillä se tulee tavalla tai toisella mieleen joka kahdeksas sekunti.

– Sanoin joskus, että ajattelen seksiä joka kuudes sekunti, joten amerikkalaiset ajattelivat minun olevan seksihullu. Todellisuudessa seksi tulee kuitenkin mieleeni vain joka kahdeksas sekunti, Carmen kertoi Loaded -lehdelle.

Carmen Electra oli aiemmin naimisissa rocktähti Dave Navarron kanssa, mutta avioliitto päättyi eroon reilu vuosi sitten. Ennen virallista eroa Navarro oli ollut jo pitkään suhteessa toisen naisen kanssa. Hänen lisäkseen Electra on ollut naimisissa myös toisen pahan pojan, Dennis Rodmanin kanssa. Jo tuolloin Electra kertoi olevansa kiinnostunut ”vaarallisista” miehistä.

– Tunnen vetoa miehiin, jotka ovat vaarallisia, mutta itse olen kiltti tyttö. Satun vain pitämään vaarallisista ihmisistä, jotka saavat minutkin vaikeuksiin, Carmen kertoi.

Stara tapasi Carmen Electran taannoin Lontoossa. Lue haastattelu tästä!