HIM teki ennätyksen jenkkilistalla!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Uutisoimme aiemmin tänään kuinka kotimaisen HIM -yhtyeen uusi Venus Doom -albumi menestyy Euroopan albumilistoilla ja erityisesti Saksassa. Juuri tulleen tiedon mukaan myös Yhdysvalloissa albumilistan sijoitus on varsin mainio.

Uuden levyn tuorein single The Kiss Of Dawn ei noussut avausviikollaan lainkaan Britannian singlelistalle, mutta albumi menestyy hienosti ainakin Saksassa ja Yhdysvalloissa. Levy debytoi Yhdysvaltojen arvostetulla Billboard-albumistalla sijalla 12., mikä on bändin levy-yhtiön mukaan kaikkien aikojen paras suomalaisen bändin sijoitus maailman suurimmilla musiikkimarkkinoilla.

HIM-yhtyeen edellinen albumi Dark Light nousi ensimmäisellä viikollaan saman listan sijalle 18. Suomessa Venus Doom on jo myynyt kultalevyyn oikeuttavat yli 15.000 kappaletta, vaikka albumi ei yltänytkään albumilistan ykköseksi, koska Eppu Normaalin uutuuslevy piti pintansa listan kärjessä.

Uusimmat