BB-Aki tuomittiin ryöstöstä vankeuteen!

Big Brother · Stara.fi

Big Brother talossa parhaillaan asustava Aki omaa rikollisen menneisyyden, tuore 7. päivää -lehti kertoo. Lehden mukaan hänellä on kontollaan peräti viisi rikostuomiota vuoden 1990 jälkeen.

Tieto rikoksista tuli ilmeisesti uutisena myös ohjelman tuotantotiimille. Mikäli katsotaan, että Aki on antanut taloon hakiessaan vääriä tietoja, hänet voidaan poistaa talosta. Viime vuonna yksi kilpailija poistettiin talosta hänen valehdeltuaan olevansa sinkku.

Ohjelman tuotantotiimi harkitseekin jatkotoimia, mikäli tiedot Akin rikoksista pitävät paikkansa. Asiasta tiedotetaan lähiaikoina. Seiskan tiedot perustuvat Oulun käräjäoikeuden asiakirjoihin, joiden mukaan Aki on tuomittu muiden muassa vuonna 1991 tehdystä ryöstöstä kahdeksan kuukauden ehdolliseen vankeustuomioon.

Lisäksi hänellä on lehden mukaan neljä muutakin tuomiota, kuten esimerkiksi neljän kuukauden ehdollinen vankeustuomio varkauksista, näpistyksistä ja vahingonteosta.

Uusimmat