Hollywood-tähteä syytetään insestistä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Parhaillaan avioeroaan läpikäyvä Hollywoodin julkkispari, näyttelijä Charlie Sheen ja näyttelijä-malli Denise Richards ovat ottaneet riidoissaan kovat otteet käyttöön.

Vuoden likaisimmaksi avioeroksi Hollywoodissa nimetty tapaus on kuumentunut entisestään, kun Sheeniä syytetään pariskunnan tyttärien ”epäsopivasta koskettelusta”. Syytösten takana on perheen entinen lastenhoitaja

Hoitaja huolestui, kun isä nukkui samassa sängyssä kolmivuotiaan lapsensa kanssa. Charlie Sheen leimasi syytökset suoralta kädeltä naurettaviksi ja hulluiksi. Hän itse antoi aikanaan potkut lastenhoitajalle.

Oikeuden asiakirjojen mukaan Denise Richards pyytää oikeudelta, etteivät perheen tyttäret Sam ja Lola saisi enää viettää öitään isänsä ja tämän uuden naisystävän luona. Jo nyt pariskunta saa tavata tyttäriä vain Denisen lastenhoitajan läsnäollessa, People uutisoi.

Kommentoi Facebookissa

Uusimmat