Äiti: BB-Aki on tunnollinen ja ahkera

Big Brother · Stara.fi

Big Brother -kilpailusta eilen yllättäen karkotettu Aki teki häätöön johtaneet rötöksensä jo yli 15 vuotta sitten, mutta joutui nyt jättämään kilpailun kesken, koska jätti kertomatta asiasta ohjelman tiimille.

Vakaviin rikoksiin syyllistynyt ja teoistaan kaksi ehdollista vankeustuomiotakin saanut Aki on kuitenkin ollut viimeiset 15 vuotta kaidalla tiellä. Helsinkiin muutettuaan mies joutui sinnittelemään työttömänä, mutta lopulta hän pääsi töihin sosiaalivirastoon. Työpaikka piti Akin kaidalla tiellä.

– Nykyään Aki tunnetaan tunnollisena ja ahkerana työntekijänä, hänen äitinsä kertoi Ilta-Sanomille.

Avoliitossa nykyisin asuva ja ajojärjestelijänä työskentelevä Aki joutui nyt kärsimään siitä, ettei kertonut menneisyydestään. Hän ei myöskään suoranaisesti valehdellut, sillä kysyttäessä mahdollisesta rikostaustasta hän laittoi lomakkeeseen pelkän viivan kyllä tai ei -vastauksen sijaan.

Ohjelman verkkosivuilla hän kertoo ihailevansa toisissa ihmisissä rehellisyyttä, avointa mieltä ja urheilullisuutta. Vapaa-ajallaan 36-vuotias Aki harrastaa koirankoulutusta, salibandya, tennistä ja jalkapalloa. Hän kertoi myös hieman enteellisesti, että hänen suurimpia haasteitaan BB-talossa ovat Isovelin tiukat säännöt.

Uusimmat