Kuka on BB-talon mystinen julkkistähti?

Big Brother · Stara.fi

Big Brother -taloon voidaan alati vahvistuvien huhujen mukaan saada lähiaikoina jälleen uusi asukas. Iltapäivälehtien mukaan uusi asukas olisi mallinakin tunnettu naisjulkkis.

Maailmalla on järjestetty jo pelkästään julkkiksia sisältäviä Big Brother -kilpailuja, mutta Suomessa talon asukkaat ovat olleet vielä ennen kilpailua tuntemattomia henkilöitä. Mikäli tiedot pitävät paikkansa, saadaan Suomen BB-kisaan ensimmäinen julkkisasukas.

Tänä iltana talosta äänestetään taas pois yksi asukas, kun neljä kilpailijaa on häätöäänestyksessä. Tämän illan suora televisiolähetys voisi olla mahdollinen tilaisuus ottaa taloon myös uusi asukas. Tähän mennessä taloon onkin astellut uusia asukkaita ennätystahtiin lähes joka sunnuntai. Toissaviikolla uusia asukkaita saatiin kerralla neljä.

BB-talossa on nähty tänä vuonna yksi romanssi ja paljon kipinöintiä asukkaiden välillä. Jarkko on lämmitellyt viime aikoina varsinkin Kadia ja Piia puolestaan tuoreinta uutta asukasta Jussia. Myös Suvi on ollut talon miesten mieleen. Tilanne tulee muuttumaan olennaisesti, mikäli taloon saadaan mukaan myös julkkiskaunotar.