Martina Aitolehti katuu musiikkiuraansa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Big Brotherin sunnuntaisen lähetyksen päätteeksi BB-taloon astelleen Martina Aitolehden ensimmäinen ilta talossa sujui hieman ristiriitaisissa tunnelmissa.

Muut asukkaat suhtautuivat jokseenkin varautuneesti julkkisasukkaan saapumiseen, ja hän joutui vastailemaan tiukkaan kysymystulvaan ennen nukkumaanmenoa.

Asukkaat tenttasivat säälimättä Martinaa hänen henkilökohtaisista asioistaan makuuhuoneessa valojen sammuttua. Sauli kysyi naiselta mistä tämä tuli alun perin julkisuuteen, ja Martina kertoi voittaneensa Miss Hawaiian Tropic -kilpailun vuonna 2003.

Sauli jatkoi ovela virne naamallaan kysymällä mitä Martinan elämässä tapahtui tämän jälkeen. Pitkän hiljaisuuden jälkeen Martina kertoi vaivautuneena seurustelleensa Eremenkon kanssa ja että hänestä tehtiin julkisuudessa ”salarakas”. Kyseistä vastausta odottaneen Saulin ilme leveni entistäkin suurempaan virneeseen. Martina jatkoi toteamalla, että niin vanhoja tapahtumia on hyvin vaikea muistaa.

Seuraavaksi kulta-makuuhuoneen väki kyseli Martinan laulu-urasta. Martina kertoi uransa alkaneen Marika Fingerroosin kanssa tehdystä Salarakkaat-biisistä. ”Mä tein sen levyn sen neiti Fingerroosin kanssa”, Martina kertoi huvittuneille asukkaille.

”Mä en yleensä kadu mitään, mut sitä kadun”, nainen jatkoi menneisyytensä ruotimista. Muut asukkaat kyselivät olivatko Martina ja Marika hyviäkin ystäviä. Martina vastasi heti, että hän ei todellakaan ollut ystävä Marikan kanssa, eikä halunnut olla tämän kanssa missään tekemisissä.

Kuulustelu jatkui Martinan miessuhteista. Hän kiisti olevansa enää yhteydessä Eremenkoon. Lisäksi käsiteltiin hän suhdettaan Kalle Kuvajaan ja lyhyen seurustelun jälkeen aviomieheksi rengastettuun Hunks-jäsen Esko Eerikäiseen. Martina paljasti haluavansa perustaa perheen hyvinkin pian lähitulevaisuudessa.

Muiden asukkaiden suhtautuminen Martinaan on ainakin vielä epäuskoista huvittuneisuutta, sillä osa asukkaista ei edelleenkään usko Martinan jäävän taloon pidemmäksi aikaa.