Pussycat Dolls soundcheckissä

Viihdeuutiset · Stara.fi

HELSINKI, HARTWALL AREENA. Keikkaan aikaa 2,5 tuntia. Illan pääesiintyjät saapuivat kun olimme tekniikan poikien kanssa nauttimassa lavan vierustalla kakkukahveja synttäreitään tänään viettävän Antin kunniaksi.

Kakkukestit muuttuivat parissa minuutissa soundcheckiksi, kun viisi kuudesosaa Pussycat Dolls -yhtyeestä testasi mikkisoundejaan Hartwall Areenan stagella talvitakit yllään. Ilmeisesti Suomen sateinen syyssää tuntuu neideistä hiukan viileältä.

Maineikas laulava tanssiryhmä heittää illan setissään soundchekin perusteella aikamoisen hittikavalkadin covereineen päivineen. Parin biisin jälkeen neitokaiset lämpenivät ja talvitakkien alta paljastuikin jo hieman pienempiä asusteita.

Myös ikipirteä Anna Abreu saapui jo mestoille bändinsä kanssa. Hän aloittaa settinsä kello 20.00 ja esittää yhteensä seitsemän biisiä.

Tällä palstalla seurataan reaaliajassa maanantaisen Pussycat Dollsin keikan teknistä toteutusta. Stara on tekniikan mukana alusta loppuun, joten myös sinä pääset nyt kulissien taakse. Myöhemmin aiheesta julkaistaan myös videopodcast-jaksoja.