Spice Girls : Megamix

Singlet · Stara.fi

Marraskuussa odotetun paluusinglensä julkaiseva Spice Girls -viisikko lataa nyt odotuksia tulevalle albumilleen julkaisemalla muistutuksen vanhoista hiteistään Megamix-singlen muodossa.

Single ei tarjoa varsinaisesti mitään uutta, ja siihen on miksattu kompaktiin pakettiin otteita kappaleista Say You’ll Be There, Wannabe, Who Do You Thing You Are, Spice Up Your Life ja Stop. Hieman vajaan neljän ja puolen minuutin aikana pisimpään maisellaan Wannabe -debyyttihittiä, ja muut viisut saavat jäädä selvästi taka-alalle.

Kokonaisuutena rykäisy on siis varsin hätäisen oloinen kooste, eikä välttämättä toimi edes tanssilattialla kokonaisia biisejä paremmin. Siten esimerkiksi dj-käytössä paremmin toimivat kokonaiset alkuperäiset kappaleet, eikä tälle Megamixille keksi käyttöä oikein radiossakaan. Kappaleiden miksaukseen ei ole juuri panostettu, mikä on omiaan lisäämään ”juosten kustu” -fiilistä. Tässä tapauksessa 1+1 on siis selvästi vähemmän kuin kaksi.

Pisteet 2/5