Suomen huonoin laulaja

Albumit · Stara.fi

Suomen huonoimmat laulajat kilpailutettiin taannoin oikein kiertueen voimin, ja huonoimmat saivat tilaisuuden levyttää suorituksensa. Nyt kauppoihin on löytänyt tiensä näistä lauluista tehty kokoelmalevy.

Mukana on todella surkeita esityksiä tutuista hittikappaleista. Erityisen huonoja, eli hauskoja, ovat Idols-Samin versiot Mä maalaispoika ja R.A.K.A.S. -biiseistä. Samaan sarjaan menee Harrin versio Akcentin Kylie -hitistä ja Marcon karmiva raiskaus E-Typen Angels Crying -kappaleesta. Ajankuvaan hieman rankasti nimetty Me halutaan olla neekereitä on nyt saanut grooven dancemuodon ja Villen vokaalit.

Laadukkaaksi levyä ei voi tietenkään kuvailla, eikä se ole levyn tarkoituskaan. Sen sijaan tässä on loistava platta niille, jotka nauttivat kanssaihmisten nolatessa itsensä karaokessa. Suomen huonoin laulaja -kokoelma onkin täyttä hittikamaa esimerkiksi kotibileissä. Levyn päättää jo etukäteen kohuttu Olli ”Cola-Olli” Hokkasen kappale Liian hapokasta.

CD-levyn lisäksi pakettiin kuuluu myös DVD, jolla katsoja voi seurata Suomen huonoin laulaja -kilpailun esityksiä myös videomuodossa. Lisäksi mukana on Sami Hokkanen Special ja Staran videopodcasthaastattelu samaisesta Idols-julkkiksesta.

Pisteet 3/5

Uusimmat