Janina Frostell vierailee Daruden levyllä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kotimainen malli-laulaja-juontaja Janina Frostell vierailee Daruden pian julkaistavalla Label This! -albumilla. Kovasti odotetulla levyllä kuullaan myös yllätyscover.

Ville ”Darude” Virtanen kertoi Staralle, että Janina päätyi mukaan parin tapaamisen jälkeen, kun molemmat olivat sitä mieltä, että olisi mukava tehdä musiikkia yhdessä. Noin pari vuotta sitten Virtanen esitteli Janinalle Dreams -kappaleen demon, joka löytyy nyt valmiina kappaleena levyltä.

– Janina oli varsin kärsivällinen mun säädön ja ehdotusten suhteen ja veti mahtavasti ja makealla fiiliksellä. Noissa pari vuotta sitten nauhoitetuissa alunperin vain demoiksi tarkoitetuissa lauluotoissa oli sellaista taikaa, että niitä ei tarvinnut tehdä enää uudestaan, kun nyt viimeistelin biisin albumia varten, Darude kertoi Staralle.

Daruden kovasti odotettu albumi sisältää myös Stars (Here With Me) -kappaleen, joka on uusi versio Firevision -yhtyeen vuonna 2003 julkaisemasta Stars -hitistä. Kappaleen vokaaleista vastaa alkuperäisessäkin versiossa laulanut Arttu Peljo.