BB-Martina purskahti itkuun

Big Brother · Stara.fi

Eilen illalla Big Brother -talossa puhdistettiin ilmaa avautumalla omista tunnelmistaan toisille asukkaille. Myös kovin itsevarmana tähän saakka esiintynyt Martina Aitolehti kertoi omalla vuorollaan avoimesti tunnelmistaan.

Martina tiesi osallistumisestaan jo kolme kuukautta aiemmin, joten hän ehti seurata Big Brother -talon elämää pitkään ennen taloon muuttamistaan. Hän kertoi muodostaneensa asukkaista omat mielipiteensä jo ennen taloon tulemistaan ja katuvansa sitä nyt.

– Tulin tänne ihan haista paska -asenteella. Mua ärsytti jokainen naisista täällä, hän paljasti kanssakilpailijoilleen ja kertoi olevansa erittäin temperamenttinen ihminen, jolle ryhmässä työskentely on vaikeaa. Lisäksi hän myönsi olevansa erittäin itsekäs ihminen.

Lopulta Martina yllätti muut asukkaat toteamalla, että ilmeisesti hänen pitäisi pyytää anteeksi ja halata muita kilpailijoita. Pian sen jälkeen hän purskahti itkuun ja kertoi kilpailun olevan hänelle kasvun paikka. Myös Tiina kyynelehti nähdessään Martinan itkevän.