Orlando Bloom yritti paeta onnettomuuspaikalta! Katso video!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Hollywood-tähti Orlando Bloom joutui perjantaina aamulla auto-onnettomuuteen elokuvakaupungin kaduilla. Pirates Of The Caribbean ja Taru Sormusten Herrasta -elokuvien tähti ei kuitenkaan loukkaantunut.

Paikallisen poliisin mukaan Orlando Bloom oli ajamassa Hollywoodissa sijaitsevaa Fountain Avenueta, kun toinen ajoneuvo kiilasi hänen eteensä ja Bloomin auto ajautui päin pysäköityä autoa.

Heti onnettomuuden jälkeen kuvatussa videossa nähdään kuinka paparazzien ympäröimä Bloom kävelee pois onnettomuuspaikalta, kunnes tuntematon mieshenkilö toteaa, että hänen pitää hoitaa juttu loppuun tai hän joutuu vaikeuksiin.

Tämän jälkeen Orlando kääntyy ympäri ja palaa onnettomuuspaikalle ja autoonsa, joka on törmännyt hopeiseen citymaasturiin. Videolla näkyy kuinka ihmiset hoitavat kahta verissään olevaa loukkaantunutta naista sekä poliisin saapuminen paikallle.

Autot kärsivät törmäyksessä lähinnä peltivahinkoja. Poliisin mukaan alkoholilla ei ollut osuutta asiaan, eikä Bloom ajanut ylinopeutta. Näyttelijä ei loukkaantunut onnettomuudessa, mutta hän joutui kuitenkin käymään lääkärintarkastuksessa sairaalassa, ET Online uutisoi.