Sunrise Avenue : Live In Wonderland

DVD · Stara.fi

Suomalainen rockyhtye Sunrise Avenue on saanut mainion jalansijan varsinkin Keski-Euroopan markkinoilla, joissa yhtye onkin jo kirkasta a-luokkaa. Nyt fanit pääsevät mukaan yhtyeen keikalle, joka on tallennettu Kölnin legendaarisessa E-Werkissä 25. maaliskuuta 2007.

Keikkamateriaali on perinteistä isomman kaluston monikameratuotantoa, joka on ohjattu varsin onnistuneesti. E-Werk on täynnä faneja, joten tunnelma on katossa ja se välittyy myös kuvallisesti kotikatsomoon. Keikan valosetti on kuitenkin liian yksinkertainen tällaiselle tuotannolle. Esityksen visuaalisuuteen olisi pitänyt panostaa paria par-kannurivistöä, paria liikkuvaa ja muutamaa ledscreeniä enemmän.

Keikan osuus julkaisusta on siis hyvin tavanomaista, mutta valotekniikaan puutteita paikataan toimivalla monikameratuotannolla. DVD:n valikoiden tekninen toteutus on tehty hyvin, kun jokaiseen valikkolehteen on otettu mukaan leppoisaa kuvamateriaalia, joka sellaisenaankin on mukavaa katsottavaa.

Parasta antia on tälläkin julkaisulla behind the scenes -materiaali, jossa seurataan yhtyeen menoa Saksassa päivä päivältä. Tämän DVD:n avulla fanit pääsevät astetta lähemmäksi suosikkiyhtyettään. Kokonaisuutena julkaisu on yhtyeen faneille suorastaan pakollinen hankinta, mutta muillekin se valottaa mukavasti yhtyeen menoa maailmalla.

Pisteet 4/5

Uusimmat