Michael Jackson vaarassa menettää ranchinsa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Poptähti Michael Jackson on jälleen vaarassa menettää kuuluisan Neverlandin ranchinsa rahavaikeuksiensa takia.

Tila oli joutua vasaran alle jo viime vuonna, mutta Jackson selvisi tuolloin akuuteista veloistaan ja kykeni avaamaan Neverlandin uudelleen. Hän ei itse ole kuitenkaan asunut tilalla enää vuosiin. Jackson on kaupannut kuuluisaa Neverlandia niin hiphop-tähti Eminemille kuin julkkispari Beckhameille.

Hän on lyhentänyt velkojaan myös myymällä ranchin alueella sijainneen yksityisen huvipuistonsa laitteet ja yksityisen eläintarhansa eläimiä. Nyt tila on jälleen vaarassa joutua pakkolunastukseen, ellei Michael Jackson maksa 23 miljoonan velkaansa ja 212.000 dollarin korkojaan kolmen kuukauden kuluessa. Tila on kiinnitetty kyseisen lainan vakuudeksi.