Jennifer Love Hewitt: En ole lihava!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Näyttelijä-laulaja Jennifer Love Hewitt kuvattiin pari viikkoa sitten Havaijin lomallaan. Kuvista syntyi yllättäen kohu, jossa Jenniferiä väitettiin julkisesti jopa lihavaksi.

Tähti joutui puolustelemaan vartalonsa muotoja julkisesti ilmoittamalla olevansa täysin normaalin kokoinen nainen. Hän käsittelee suhteettomiin mittasuhteisiin kasvanutta kuvakohua nyt myös blogikirjoituksessaan.

Havaijin valokuvat

Tämä on viimeinen kerta kun käsittelen tätä asiaa. Olen ollut hiljaa siitä kuinka naisten vartaloita usein arvostellaan. Haluan tehdä selväksi, että en vartaloni arvostelu ei loukkaa minua, vaan tyttöjä, jotka taistelevat oman vartalonsa kanssa.

Koko kaksi ei tarkoita lihavaa! Eikä koskaan tulekaan tarkoittamaan. Eikä koko nolla tee sinusta kaunista.

Nyt minun pitäisi juhlia elämäni parasta aikaa ja kihlautumistani unelmieni miehen kanssa sen sijaan, että joutuisin käsittelemään huonoista kuvakulmista otettuja valokuvia. Tiedän miltä näytän, ja niin tietävät myös läheiseni ja ystäväni. Ja kuten kaikkien naisten tulisikin, rakastan vartaloani.

Kaikille tytöille takapuolineen, rintoineen ja lantioineen, pukekaa bikinit ja pysykää vahvoina!

Xoxo

JLH

Kohua aiheuttaneet kuvat löytyvät esimerkiksi tästä. Stara tapasi Jennifer Love Hewittin vuosi sitten Los Angelesissa. Lue tähden haastattelu tästä! Viime vuonna Hewitt sijoittui maailman seksikkäimpien naisten listalla hienosti sijalle 16.