Tiktak viimeistä kertaa lavalla

Viihdeuutiset · Stara.fi

Menestyksekäs tyttökuusikko Tiktak jättää tänään jäähyväiset faneilleen. Vuodesta 1999 saakka hittilistoilla pysynyt menestysyhtye esiintyy parhaillaan viimeistä kertaa. Stara on seuraamassa jäähyväiskeikkaa Tavastialla Helsingissä.

Yhtyeen viimeinen konsertti alkoi yhdellä yhtyeen uran suurimmista hiteistä Lopeta. Staran saamien tietojen mukaan varsinaisen setin viimeinen kappale on Sankaritar, mutta sen jälkeen luvassa on yleisön vaatimuksesta vielä lisää tuttuja hittejä.

Illan konsertti tuleekin päättymään aikaisintaan kahden encoren jälkeen. Tunnelma Tavastialla on erittäin korkealla, mutta samalla myös hieman haikea. Luultavasti myös lavalla vuodatetaan tänään kyyneleitä, sillä onhan yleisössä mukana paljon yhtyeelle ja sen uralle tärkeitä ihmisiä.

Stara uutisoi yhtyeen lopettamispäätöksen ensimmäisenä syyskuussa. Jo ennen sitä yhtyeen vuosi meni osittain kiville, kun kuusikko joutui perumaan erinäisistä syistä useita keikkojaan kesän ja syksyn aikana. Tänään vastoinkäymiset on kuitenkin unohdettu, ja luvassa on ikimuistoinen keikka.