Lordin paholainen karkaa jouluaattona

Viihdeuutiset · Stara.fi

Monsteriheviyhtye Lordi julkaisee uuden Beast Loose In Paradise -nimisen digitaalisena singlensä jouluaattona. Kyse on Lordin Dark Floors -elokuvan tunnuskappaleesta.

Vapaasti suomennettuna kappaleen nimi tarkoittaa ”Paholainen karkuteillä paratiisissa”, joten nimen ja julkaisuajankohdan perusteella tietyt uskonnolliset piirit saavat kappaleesta jälleen taivastelemisen aihetta.

Fyysisenä singlenä kappale julkaistaan tosin vasta 9. tammikuuta. Dark Floors -kauhuelokuva saa ensi-iltansa helmikuussa. Sairaalaan sijoittuvan elokuvan on ohjannut musiikkivideoistaan tunnettu Pete Riski ja käsikirjoittanut hänen lisäkseen Mr. Lordi.

Kuluneen vuoden aikana Lordi on keikkaillut esimerkiksi Ozzy ja Sharon Osbournen vetämällä Ozzfest-kiertueella Pohjois-Amerikassa. Tämän jälkeen yhtye oli Type O Negative -bändin lämmittelijänä Pohjois-Amerikan kiertueella, mistä he palasivat Suomeen marraskuun alusssa.