Amy Winehouse joutuu kiven sisään?

Viihdeuutiset · Stara.fi

Eilen uutisoitiin, että laulajatähti Amy Winehouse pidätettiin maanantaina Lontoossa. Pidätys liittyi hänen aviomiehensä rikoksiin, joista Blake Fielder-Civil on istunut jo viikkoja tutkintavankeudessa.

Nyt samanlainen kohtalo voi odottaa myös Amya, sillä viranomaiset epäilevät Fielder-Civilin käyttäneen todistajien lahjontaan Winehousen rahoja. Amyn ei kuitenkaan uskota olleen tietoinen tästä, mutta mikäli näin olisi ollut, se tekisi hänestä osallisen rikokseen.

Scotland Yard tiedotti tiistaina, että maanantainen pidätys ja kuulustelu ovat vain muodollisuus, sillä popparia ei virallisesti epäillä rikoksesta ainakaan vielä. Epäviralliset huhut taas vellovat jo hurjina, ja brittilehdistössä veikataan Winehousellekin jo pitkää linnatuomiota.

Joka tapauksessa Winehouse joutui antamaan sormenjälkensä ja DNA-näytteensä. Lisäksi hänestä otettiin myös pidätyskuva, jonka voidaan odottaa vuotavan julkisuuteen lähiaikoina. Amy vapautettiin kuulustelujen jälkeen, mutta hänen tulee palata kuulusteluihin maaliskuussa. Aviomies on edelleen vangittuna.