Backstreet Boys huhtikuussa Helsinkiin

Viihdeuutiset · Stara.fi

Eilen julkaistiin tieto suositun poikabändi Backstreet Boysin Ruotsin keikasta. Staran luotettavista lähteistä juuri saamien tietojen mukaan Ruotsin ja Norjan lisäksi yhtye nähdään pitkästä aikaa myös Suomessa.

Backstreet Boys -yhtyeen AJ McLean, Brian Littrell, Howie Dorough ja Nick Carter ovat tulossa konsertoimaan Helsingin Hartwall Areenalle 16. huhtikuuta. Staran saamien tietojen mukaan yhtyeelle on kiinnitetty kiertuekalenterissa Suomea varten vain kyseinen päivä. Keikkaa ei ole kuitenkaan vielä virallisesti vahvistettu.

90-luvulla yhdeksi maailman menestyneimmistä poikabändeistä noussut Backstreet Boys on tehnyt onnistuneen paluun hittimarkkinoille, ja bändin uusi Unbreakable -paluulevy on vähintäänkin lunastanut odotukset. Taannoin Suomessa kohuttiin Bäkkäreiden mahdollisesta biisivarkaudesta, jonka selvittelyt ovat vielä kesken.