Ozzy Osbourne perui keikan perhesyistä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Televisiosta tuttu Pimeyden prinssi, eli heavytähti Ozzy Osbourne, perui eilen konserttinsa Clevelandissa, Ohissa. Hän ilmoitti peruuntumisen syyksi ”yllättävät perheasiat”.

Ozzy oli kiinnitetty esiintymään Rob Zombien kanssa, mutta koko konsertti peruttiin siis viime hetkellä. Järjestäjät tai Osbournen edustajat eivät suostuneet kertomaan peruutuksen tarkempia syitä. Yksittäisen konsertin peruminen ei ole vielä suuri uutinen, mutta nyt pelätään myös tärkeän New Yorkin keikan puolesta.

Raskaan metallimusiikin supertähti Ozzy Osbourne on nimittäin kiinnitetty myös jättikeikalle New Yorkin Madison Square Gardeniin 22. joulukuuta, eli huomenna lauantaina. Kyseessä on erittäin odotettu konsertti, joka on samalla Ozzyn vuoden viimeinen esiintyminen. Kiertue tosin jatkuu jo 3. tammikuuta Mainesta.