Johnny Deppin tyttärestä poptähti?

Viihdeuutiset · Stara.fi

Hollywood-tähti Johnny Depp ja hänen vaimonsa, poptähti Vanessa Paradis, tukevat nuoren tyttärensä unelmaa poptähden urasta. Seitsemänvuotias Lily-Rose on siis seuraamassa vanhempiensa jalanjälkiä viihdemaailmaan.

Myös Vanessa suuntasi pop-uralle nuorena, sillä hän nousi maailmanlaajuiseen julkisuuteen jo 14-vuotiaana esittämällään ranskankielisellä jättihitillä Joe Le Taxi. Myös näyttelijä-isällä on takanaan rocktähden ura, sillä hän oli mukana useissa rockyhtyeissä ennen läpimurtoaan näyttelijänä. Yksi yhtyeistä oli nimeltään The Kids.

Nyt vanhemmat toivovat, että heidän jälkikasvunsa saisi hieman tuntumaa musiikkiuraan ennen poptähdeksi ryhtymistä. Vanessa Paradis toivoisi itsekin olleensa hiukan vanhempi oman uransa aloittamista, FemaleFirst kertoo