Täydellisen naisen bikinikuvat julki, katso!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Supersuositusta Täydelliset naiset -televisiosarjasta tuttu Nicollette Sheridan on saanut elää pääasiassa rauhassa paparazzien tunkeilulta, mutta nyt asiaan on mahdollisesti tulossa muutos.

44-vuotias näyttelijä bongattiin Karibialta viettämässä lomaa yhdessä poptähtimiehensä Michael Boltonin kanssa. Punaisiin bikineihin sonnustautuneen Nicolletten kuvat koristavat parhaillaan lukuisten viihdelehtien sivuja ympäri maailmaa, ja brittilehti Daily Mail -lehti julkaisi ne myös verkossa.

Kuvien perusteella brittiläissyntyinen Nicollette Sheridan on pitänyt vartalonsa erittäin hyvässä fyysisessä kunnossa. Täydellisen naisen bikinikuvat löytyvät esimerkiksi tästä! Taannoin Sheridan poseerasi myös Maxim-lehdessä seksikkäissä kuvissa, jotka löytyvät puolestaan tästä.

Täydelliset naiset -roolinsa lisäksi Nicollette Sheridan on näytellyt yli kymmenessä elokuvassa ja lukuisissa televisiosarjoissa. Marraskuussa brittilehti väitti tähden olevan raskaana, mutta ainakaan tuoreiden kuvien perusteella mahdollinen raskaus on hyvin alkuvaiheessa.