Amy Winehouse: Mieheni vangitseminen ei ole reilua!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Vaikeiden päihdeongelmien kanssa painiskeleva poppari Amy Winehouse perui äskettäin kaikki loppuvuoden keikkansa, koska ei voinut nousta lavalle hänen miehensä Blake Fielder-Civilin viruessa vankilassa.

Nyt Winehouse on ottanut aikalisän ja lentänyt viettämään joululomaa Barbadokselle – ilman miestään tietenkin. Ennen lähtöään Amy valitti kovin sanakääntein miehensä vangitsemisesta. Hänen mukaansa Fielder-Civilin vangitseminen ei ole reilua. Blake istuu kaltereiden takana epäiltynä pahoinpitelystä ja oikeudenkäynnin todistajan lahjonnasta.

Winehouse vetosi lausunnossaan siihen, että Kate Mossin kanssa aiemmin seurustellut narkkarirokkari Pete Doherty saa olla edelleen vapaalla jalalla, ja hänelle on annettu useita kertoja uusi mahdollisuus selvitä ilman vankilatuomiota, The Mirror kertoo.

– Miksi Petelle on annettu niin monta mahdollsuutta? Ei ole reilua, että Blake joutuu olemaan vankilassa. Luulisi, että he voisivat päästää hänet vapaaksi edes takuita vastaan, kuten he päästivät Peten, Winehouse valitteli.

Amy Winehouse joutuu itse lentämään pian oikeudenkäyntiin Norjaan, jossa hän vastaa syytöksiin marijuanan käytöstä Bergenissä viime lokakuussa.