StaraVideo 31 – Lauri Nurkse ja Sooloilua

StaraTV Viihde Viihdeuutiset · Stara.fi

Staran videopodcastissa tavataan Sooloilua-elokuvan ohjaaja Lauri Nurkse, joka joutuu nykyisin jakamaan aikansa ohjaamisen ja näyttelemisen välille. Tämän hetken Suomen katsotuimman elokuvan ohjauksen lisäksi hän näytteli samaan aikaan Raja 1918 -elokuvassa.

Kuinka näyttelijä-ohjaaja jakaa työaikansa kahteen rooliin? Vastaus kuullaan tässä videopodcastissa. Lisäksi Nurkse kertoo Sooloilua-elokuvan tekemisestä ja esimerkiksi onnistuneen näyttelijäkaartin valinnasta.

Katso video tältä sivulta tai klikkaa ”Lataa tiedosto”. Voit tilata videot matkapuhelimeesi Nokia Video Center -sovelluksella. Klikkaamalla ”Tilaa iTunesiin” voit tilata videot suoraan tietokoneellesi ja iPod -soittimeesi. Videotarjontamme löytyy myös YouTube -sivustolta.