Nokia Video Center

· Stara.fi

Nyt voit katsoa Staran videosisältöä myös mobiilisti, mikäli puhelimessasi on Nokia Video Center -sovellus. Tällä hetkellä sovellus löytyy esimerkiksi Nokia N95, N96 ja N82 -laitteista ja jatkossa myös muista uusista Nseries-sarjan laitteista. Tilaa Stara langattomasti taskuusi alla olevien ohjeiden mukaisesti.

HUOM! Ladattavien videotietostojen pituus on keskimäärin 4 – 7 minuuttia ja tiedostokoko 10 – 20 Mb. Tarkista liittymäsi mobiilidatan hinnoittelu ennen videoiden lataamista. Edullisinta videoiden lataaminen on WLAN-verkossa.

1. Käynnistä Nokia Video Center, eli Videokeskus.

2. Valitse ”Lisää uusia palveluja”.

3. Laite avaa verkkoyhteyden ja aukeaisee Nokia Video Centerin katalogin. Valitse sivun keskellä olevasta alasvetovalikosta (kuvassa Newest Services) ”All services” ja valitse aukeavasta katalogista ”Stara.fi”.

4. Klikkaamalla palvelun nimeä infopaketti kertoo lyhyesti mitä Staran videokanavalla on tarjolla. Asenna Staran videot valitsemalla ”Install”.

5. Palaa Nokia Video Center -sovellukseen ja valitse ”Internet-videot”.

6. Staran videokanava on asennettu. Klikkaa kanavan ikonia, minkä jälkeen laite pyytää verkkoyhteyttä päivittääkseen Staran videoiden ajantasaiset tiedot laitteeseen. Tässä vaiheessa ohjelmisto ei vielä lataa videoita.

7. Staran videoiden tiedot ja ikonit on nyt haettu. Nyt voit valita haluamasi videon, ja videon lataaminen laitteeseen alkaa. Yhteydestä riippuen yhden videon lataus kestää noin 2 minuutista (WLAN) 10 minuuttiin (3G).

8. Video on nyt haettu ja voit katsoa sen klikkaamalla kyseisen videon nimeä ja sen jälkeen ”Toista”.

9. Videon toisto alkaa.

10. Nauti Staran videoista missä tahansa, milloin tahansa!