Ystävät lyövät vetoa Keira Knightleyn nakuilusta

Viihdeuutiset · Stara.fi

Hollywood-tähti Keira Knightley on todennut useaan kertaan julkisuudessa, ettei hän pidä nakuilusta valkokankaalla tai lehtien palstoilla. Silti hänet on nähty parin viime vuoden aikana seksikohtauksissa elokuvissa ja alastomana hajuvesimainoksessa.

Nyt Keiran ystävät lyövät jo vetoa siitä, koska Knightley nähdään seuraavan kerran alastomana lehtien palstoilla, Daily Mail uutisoi. Lehden mukaan ystävät pitävät Keiran nakuilua hauskana, joten he ovat lyöneet vetoa kuinka pitkään Keira pitää tällä kertaa vaatteet yllään kameroiden edessä.

Keira suhtautuu ystäviensä vedonlyöntiin huvittuneesti. Hän on valitellut aiemmin myös rintojensa pientä kokoa, ja joissain mainoksissa rintavarustusta onkin kasvatettu digitaalisesti. Elokuvamainoksessa ilman lupaa ja hajuvesimainoksessa luvan kanssa.