Poptähti Natalie Imbruglia erosi miehestään

Viihdeuutiset · Stara.fi

Australialainen laulaja-näyttelijä Natalie Imbruglia on eronnut miehestään neljän vuoden avioliiton jälkeen.

Imbruglia ja Australian suosituimman Silverchair-rockyhtyeen laulaja Daniel Johns kertoivat julkaisemassaan lehdistötiedotteessa kasvaneensa erilleen, koska ovat joutuneet viime vuosina asumaan työnsä puolesta tuhansien kilometrien päässä toisistaan. 32-vuotias Natalie asuu nykyisin Englannissa ja 28-vuotias Daniel puolestaan Australiassa.

Perinteiseen tapaan pariskunta totesi, että he tulevat pysymään erosta huolimatta hyvinä ystävinä. Päätös oli pariskunnan mukaan vaikea, ja se kypsyi pitkän ajan kuluessa. Natalie Imbruglia ja Daniel Johns avioituivat uudenvuodenaattona 2003 Australiassa. Häävieraina nähtiin muiden muassa Kylie Minogue ja Richard Branson.