Televisiotohtori Dr. Phil haki Britneyn sairaalasta

Viihdeuutiset · Stara.fi

Toissailtana sairaalaan väkisin viety poptähti Britney Spears on ilmeisesti päässyt vapaaksi jo ennen 72 tunnin määräajan umpeutumista. Kalifornian lakien mukaan häntä olisi voitu pitää tehotarkkailussa kolmen vuorokauden ajan jopa vastoin hänen tahtoaan.

Juuri tulleiden alustavien tietojen mukaan Britney on poistunut Cedars-Sinain sairaalasta maanalaisen tunnelin kautta paparazzien huomaamatta. ET Onlinen mukaan hän lähti sairaalasta yhdessä televisiosta tutun Dr. Philin kanssa.

TMZ.comin mukaan Dr. Phil nauhoittaa maanantaina Britney-erikoisjakson. Jakso nähdään Yhdysvalloissa keskiviikkona. People-lehti kertoi Britneyn yrittäneen poistua sairaalasta ensin pääovien kautta, mutta kääntyneen takaisin nähdessään paparazzilauman pihalla.

Eilen Britney menetti loputkin tapaamisoikeutensa torstaisten toimiensa seurauksena, kun tuomioistuin määräsi Spearsin lasten, Jayden Jamesin ja Sean Prestonin, huoltajuuden kokonaan Kevin Federlinelle. Britneyn tapaamisoikeutta puidaan seuraavan kerran 14. tammikuuta.

Viranomaiset ilmoittivat aiemmin tänään, että Spearsia syytetä mistään rikoksesta, mutta poliisi tutkii silti torstai-illan tapahtumia.