Amy Winehouse vapautettiin syytöksistä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Poptähti Amy Winehouse voi huokaista helpotuksesta, sillä viranomaiset ovat päättäneet tutkimukset hänen osallisuudestaan aviomiehensä rikokseen.

Blake Fielder-Civil istuu parhaillaan tutkintavankeudessa, sillä hänen epäillään yrittäneen lahjoa oikeudenkäyntinsä todistajaa tarjoamalla tälle suurta 250.000 euron rahasummaa. Aiemmin poliisi epäili, että rahat olisivat tulleet Winehousen varoista, mutta todisteita sellaisesta ei saatu.

Winehouse pidätettiin joulukuussa tutkimuksia varten, kun hän saapui vapaaehtoisesti lontoolaiselle poliisiasemalle. Poppari vapautettiin kuitenkin takuita vastaan. Tutkimukset Winehousen osallisuudesta päättyivät nyt siis tuloksettomina, joten häntä ei missään vaiheessa ehditty vielä asettaa virallisesti syytteeseen.

Amy on viettänyt vuodenvaihteen Bryan Adamsin omistamalla huvilalla Bahamalla. Samaan aikaan Fielder-Civil on asetettu lontoolaisessa vankilassa eristykseen hänen salakuljetettua luvattoman matkapuhelimen ja alkoholia selliinsä.