Amy Winehouse on nyt blondi, katso kuvat!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Huume- ja alkoholiongelmien kanssa painiskeleva poptähti Amy Winehouse on tehnyt pienimuotoisen muodonmuutoksen vaalentamalla kuontalonsa blondiksi. Blondaus huomattiin, kun Winehouse saapui vankilaan tapaamaan siellä istuvaa miestään Blake Fielder-Civiliä.

Kovasti tatuitu Amy näyttää uudesta hiustyylistään huolimatta edelleen siltä, että olisi juhlinut viikon nukkumatta. Joulun hermolomalla Bahamalla viettänyt poppari totesi äskettäin haastattelussa, että hänen mielestään alkoholi on vaarallisempaa kuin esimerkiksi heroiini.

Ennen joulua hänet nähtiin Britanniassa Gatwickin lentokentällä oksentamassa, koska oli juonut liikaa shampanjaa. Edessä oli vielä matka Karibialle, joten pitkä lento oli varmasti elämyt myös kanssamatkustajille. Katso kuvat vaaleasta popparista tästä!