Stara.fi Podcast 82 – Lauri Nurkse ja Sooloilua

Viihde Viihdeuutiset · Stara.fi

Staran podcastissa tavataan Sooloilua-elokuvan ohjaaja Lauri Nurkse, joka joutuu nykyisin jakamaan aikansa ohjaamisen ja näyttelemisen välille. Tämän hetken Suomen katsotuimman elokuvan ohjauksen lisäksi hän näytteli samaan aikaan Raja 1918 -elokuvassa.

Kuinka näyttelijä-ohjaaja jakaa työaikansa kahteen rooliin? Vastaus kuullaan tässä videopodcastissa. Lisäksi Nurkse kertoo Sooloilua-elokuvan tekemisestä ja esimerkiksi onnistuneen näyttelijäkaartin valinnasta.

Kuuntele podcast tältä sivulta tai klikkaa ”Lataa tiedosto”, jolloin voit ladata tiedoston koneellesi ja siitä esimerkiksi kannettavaan soittimeesi. Klikkaamalla ”Tilaa iTunesiin” voit tilata Staran podcastit automaattisesti tietokoneellesi ja iPod -soittimeesi.