Bäkkärit tulevat jälleen Suomeen

Viihdeuutiset · Stara.fi

Stara uutisoi jo viime vuoden joulukuussa, että poikabändi Backstreet Boys on tulossa Suomeen huhtikuussa. Nyt myös konsertin järjestäjä on vahvistanut Staran julkaisemat tiedot.

Kaikkien aikojen menestyneimpiin poikabändeihin lukeutuva Backstreet Boys saapuu Suomeen osana Pohjoismaiden kiertuettaan. Karismaattinen poplaulajanelikko esiintyy Hartwall Areenalla keskiviikkona 16. huhtikuuta.

Backstreet Boysin menestyksekäs ura on kestänyt jo huimat 15 vuotta. Vuonna 1996 yhtyeen nimeä kantavalla debyytillä läpimurtonsa tehnyt Backstreet Boys on uransa aikana myynyt pelkästään kotimaassa USA:ssa yli 30 miljoonaa albumia.

Yhteensä yli 75 miljoonaa levyä maailmanlaajuisesti myynyt yhtye on myös vastaanottanut kaksi timanttialbumia, tarkoittaen yli 10 miljoonan myyntiä julkaisua kohden. Maailmanmenestystä ovat siivittäneet hitit Everybody (Backstreet’s Back), All I Have To Give, Quit Playing Games (With My Heart) ja I Want It That Way, joka meni listaykköseksi 18 maassa.

Backstreet Boysien seitsemäs studioalbumi Unbreakable ilmestyi lokakuun lopulla. Kyseinen levy esitteli yhtyeen nelihenkisenä ilman alkuperäisjäsentä Kevin Richardsonia, joka halusi vapaata omia projektejaan varten. Backstreet Boys vieraili viimeksi Suomessa 2005 Never Gone -kiertueellaan.