Kitaristi jätti Negative-yhtyeen!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suosittu tamperelainen rockyhtye Negative on menettänyt kitaristinsa, kun Sir Christus jätti yhtyeen. Aiemmin kuusihenkinen yhtye alkaa nyt äänittää uutta levyään viiden jäsenen voimin. Yhtye kertoi asiasta eilen kotisivuillaan.

– Tulimme siihen päätökseen että tästä eteenpäin meidän on parempi jatkaa ilman Christusta. Mistään hätiköidystä päätöksestä tässä ei ole kyse, sillä monta kertaa ollaan istuttu alas ja asiasta puhuttu. Pahaa verta ei ole suuntaan eikä toiseen, yhtyeen keulahahmo Jonne Aaron kertoi.

– Vertaisin tätä pitkään parisuhteeseen, jossa ihmiset vaan kasvavat erilleen ja päätyvät haluamaan eri asioita. Bändi jatkaa toimintaansa ilman muuta, siitä ei ole epäilystäkään, mitään suunnitelmia ei tämän takia muuteta.

– Uuden materiaalin suhteen fiilis on luottavainen ja henki bändin sisällä on erittäin vapautunut. Tällä hetkellä keskitymme sataprosenttisesti tulevaan levyyn, uusi kitaristi otetaan mukaan vasta uuden levyn myötä tehtäville keikoille, asiasta tiedotetaan lisää sitten kun sen aika on, Jonne kirjoitti.

Yhtye aloittaa helmikuussa neljännen albuminsa työstämisen yhdessä tuottaja Mikko Karmilan kanssa. Hän on aiemmin tehnyt yhteistyötä muiden muassa Nightwish, Kotiteollisuus ja Children Of Bodom -yhtyeiden kanssa. Vielä ei ole tietoa kuka on tulossa korvaamaan Sir Christuksen.