Jessica Alban seksikkäät muodot mennyttä, katso video!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailman seksikkäimmäksi naiseksi useita kertoja äänestetty Jessica Alba alkaa näyttää myös ulkoisesti siltä, että on raskaana. Supertähden rinnat ovat kasvaneet, takapuoli levinnyt ja vatsa pyöristynyt huomattavasti.

Kovan itseluottamuksen omaava tähti ei ota muodonmuutoksesta stressiä, vaan naureskelee uusille muodoilleen ja toteaa elävänsä nyt elämänsä onnellisinta aikaa.

– Elän nyt elämäni parasta aikaa. Minulla on kaksi elokuvaa työn alla, mies ja vauva. Rinnat suurenevat, vatsa kasvaa ja takapuoleni leviää sekunti sekunnilta enemmän, Jessica Alba kertoi People-lehdelle.

Äskettäin kihloihin miehensä Cash Warrenin kanssa mennyt Jessica kuvattiin viimeksi tiistaina kun hän oli palaamassa Emerson Hall Fitness -kuntosalilta. Kasvojaan pyyhkeellä peitelleen Alban vatsa oli kasvanut huomattavasti viime viikosta. Katso kuva raskaana olevasta Jessicasta tästä tai paparazzivideo tästä!