Amy Winehouse raivosi keskellä katua

Viihdeuutiset · Stara.fi

Parhaillaan avioeroa vankilassa istuvasta miehestään hakeva brittipoppari Amy Winehouse yllätti silminnäkijät keskellä katua saamallaan raivokohtauksella. Poliisi saattoi Amyn tämän autolle, mutta virkavallan poistuttua Winehouse menetti maltttinsa. Välikohtaus loppui vasta poliisin palattua paikalle. Silminnäkijöiden mukaan raivokohtaus oli pelottavan raju.

Daily Mail -lehden mukaan popparin tulistumisen syynä on aviomiehen uhkaus nostaa vaimoaan vastaan syyte avioeron takia. Blake Fielder-Civilin kerrotaan olevan erittäin mustasukkainen siksi, että Amy Winehouse on viettänyt aikaa entisen poikaystävänsä George Robertsin sekä tuottajansa Mark Ronsonin kanssa samaan aikaan, kun hän itse istuu vankilassa. Vankilan aiheuttama fyysinen välirikko on koitumassa pariskunnalle kohtalokkaaksi.

Amy Winehousen tiedottaja on tuttuun tapaansa kiistänyt kaiken. Hänen mukaansa Winehousen tapaaminen miehensä kanssa sujui aivan tavalliseen tapaan. Fielder-Civil pääsee ensimmäiseen ehdonalaiskuulusteluunsa myöhemmin tässä kuussa.