Heath Ledger teki ehkä itsemurhan unilääkkeillä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Hollywood-tähti Heath Ledger löydettiin eilen kuolleena kotoaan New Yorkin Manhattanilta. Ensimmäisten julkistettujen tietojen mukaan poliisi epäili tähden kuolinsyyksi huumeiden yliannostusta, mutta yön mittaan viranomaisilta tihkui lisätietoja tapauksesta.

Viihdesivusto TMZ:n saamien tietojen mukaan kasvot alaspäin makuuhuoneensa lattialla maanneen Ledgerin ympäriltä löydettiin unilääkkeitä ja yöpöydältä unilääkepurkki. Ennen tarkempia tutkimuksia on vielä kuitenkin ennenaikaista päätellä lopullista kuolinsyytä, mutta löydöksen perusteella itsemurhan todennäköisyys on otettu nyt mukaan tutkimuksiin. Ruumiinavaus tullaan suorittamaan ilmeisesti jo tänään.

Heath Ledgerillä tiedettiin olleen aiemmin ongelmissa päihteiden kanssa, mutta hänen lähipiirinsä mukaan tähti oli jo vuosia kuivilla. Eilen levisi myös tieto, että kuolema olisi tapahtunut julkkistähti Mary-Kate Olsenin asunnossa, mutta tieto ei pidä paikkaansa. Näyttelijän perhe ei usko Ledgerin tehneen itsemurhaa. Perhe kertoi poliisille, että Heath on voinut ottaa vahingossa yliannostuksen unilääkkeitä, koska hän sairasti parhaillaan keuhkokuumetta.