Hollywood-tähti Heath Ledger kuoli huumeisiin?

Viihdeuutiset · Stara.fi

Australialaissyntyinen näyttelijä Heath Ledger on kuollut. Hänet löydettiin tänään kuolleena kotoaan New Yorkin Manhattanilla. Kuolinsyyksi epäillään huumeiden yliannostusta. Poliisi on vahvistanut tiedon kuolemasta uutistoimisto AP:lle.

28-vuotias Heath Ledger tunnettiin parhaiten menestysroolistaan elokuvassa Brokeback Mountain, jonka pääosassa hänet nähtiin yhdessä Jake Gyllenhaalin kanssa. Hän sai elokuvasta myös Oscar-ehdokkuuden. Heath Ledger aloitti uransa 17-vuotiaana australialaisessa Sweat-televisiosarjassa.

Hollywood-tähti löytyi kuolleena iltapäivällä puoli neljältä paikallista aikaa, kun hänen kodinhoitajansa tuli ilmoittamaan hänelle hierojan saapumisesta. Hänellä on kaksivuotias tytär Matilda Rose yhdessä entisen kumppaninsa Michelle Williamsin kanssa.

Heath Ledger oli parhaillaan kuvaamassa elokuvaa The Imaginarium Of Doctor Parnassus, jonka piti saada ensi-iltansa vuonna 2009. Nyt Terry Gilliamin ohjaaman elokuvan tulevaisuus on auki. Ledger nähdään tämän vuoden aikana postuumisti Batman-elokuvassa The Dark Knight, jonka kuvaukset hän ehti saada valmiiksi ennen kuolemaansa.