Viimeinen valokuva Heath Ledgerista, katso kuva!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Hollywood-tähti Heath Ledger löydettiin eilen iltapäivällä kuolleena kotoaan New Yorkin Manhattanilta. Poliisi epäilee, että Oscar-ehdokkaanakin ollut tähti teki mahdollisesti itsemurhan unilääkkeillä.

Viimeinen tunnettu valokuva Ledgeristä otettiin viime lauantaina Lontoossa, jossa hänet ikuistettiin viimeiseksi jääneen elokuvansa The Imaginarium Of Doctor Parnassus kuvauksissa. Terry Gilliamin ohjaaman elokuvan piti saada ensi-iltansa vuonna 2009. Nyt elokuvan kuvaukset jäivät ainakin Ledgerin osalta kesken.

Heath Ledgerin mitä ilmeisimmin viimeinen kuva löytyy tästä!

Heath Ledger nähdään tämän vuoden aikana postuumisti Batman-elokuvassa The Dark Knight, jonka kuvaukset hän ehti saada valmiiksi ennen kuolemaansa. Ledger näyttelee elokuvassa Jokerin roolia. Elokuvan kansainvälinen ensi ilta on 18. heinäkuuta 2008.