Tean Tytöt tykkää myynyt platinaa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Tea Hiillosteen viime kesänä kovasti radiosoittoa saanut Tytöt tykkää -single on myynyt platinasingleen oikeuttavan määrän, eli yli 10.000 kappaletta. Digitaalisessa muodossa singleä on nyt myyty 9.725 kappaletta ja fyysisenä äänitteenä 1.987 kappaletta.

– Aivan mielettömän hieno uutinen. Olen erittäin kiitollinen kaikille, jotka ovat biisiä ostaneet ja iso kiitos myös taustatiimille, Tea kertoo.

Tytöt tykkää sai välittömästi aikaan vahvoja mielipiteitä ja koukuttava kappale nousi EMIn kaikkien aikojen kuunneluimmaksi ja musiikkivideo katsotuimmaksi kappaleeksi, jättäen taakseen kansainvälisten mega-artistien hittejä. YouTubesta video katsottiin huimat 1.250.000 kertaa.

Tea ei tule jäämään niin sanotuksi yhden albumin ihmeeksi, vaan häneltä julkaistaan vielä tänä vuonna uusi levy.