Apulanta-yhtyeen levy-yhtiö lopettaa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomen suosituimpiin rockyhtyeisiin lukeutuvan Apulanta-yhtyeen taustalla alusta saakka toiminut levy-yhtiö Levy-yhtiö lopettaa toimintansa ainakin toistaiseksi. Yhtiön verkkosivustolla kerrotaan, että ”yhtiö on lomalla” ainakin vuoden.

– Levy-yhtiö lähtee lomalle, palaten asemiin sopivan hetken tullen – ei kuitenkaan vuoden sisällä, verkkosivustolla kerrotaan.

– Alkuvuodesta alkaen Levy-yhtiön yhtyeet ja artistit julkaisevat levynsä muita kanavia pitkin, joista tiedottavat tarkemmin itse parhaiten näkemänään ajankohtana. Nahan luonti ja uudet tuulet tuovat varmasti hyvää yhtiölle ja bändeille.

Levy-yhtiön listoilla olevat yhtyeet jatkavat siis toimintaansa normaalisti. Yhtiön artisteja ovat olleet Apulannan lisäksi Jarkko Martikainen, Järjestyshäiriö ja Zacharius Carls Group.

Jatkossa musiikkinsa omakustanteena julkaiseva Apulanta vietää alkuvuoden rauhallisesti keikkaillen, sillä yhtye esiintyy helmikuussa pääasiassa laivakeikoilla. Kevään ainoa klubikeikka nähdään Tampereella 10. helmikuuta.