Lehtileikkeet saivat Amy Winehousen vieroitukseen

Viihdeuutiset · Stara.fi

Huume- ja alkoholiongelmiensa kanssa taisteleva poppari Amy Winehouse on jo pitkään vastustellut vieroitushoitoa, vaikka hänen lähipiirinsä on yrittänyt saada häntä hoitoon. Huumeongelmansa tähän saakka kiistänyt Winehouse on nyt viimein ymmärtänyt ottaa neuvoista vaarin.

Amyn pään sai lopulta käännettyä levy-yhtiö Universal Musicin johtaja Lucian Grange, joka suostutteli artistin hoitoon näyttämällä hänelle jättimäisen kasan lehtileikkeitä. Johtaja pyysi popparia tutustumaan ensin lehtileikkeisiin ja sen jälkeen miettimään vielä kerran kantaansa huumeongelmaan.

Levy-yhtiön työntekijä keräsi kahden päivän ajan kaikkia löytämänsä Winehousea koskevat huumeaiheiset artikkelit maailman viihdelehdistä, jotta tähti ymmärtäisi oman tilanteensa vakavuuden, The Sun kertoo. Taktiikka auttoi, sillä Amy Winehouse kirjautui hoitoon torstaina.