Aviomies: Amy Winehouse kuolee kolmessa kuukaudessa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Parhaillaan vieroitushoidossa olevan poptähti Amy Winehousen aviomies Blake Fielder-Civil on kertonut vaimonsa toilailuista kirjeitse News Of The World -lehdelle. Aviomies kertoo suurimman pelkonsa olevan, että hän saa vankilaan tiedon vaimonsa kuolemasta. Hän näkee asiasta painajaisia lähes päivittäin.

– Joka päivä pelkään, että vankilapappi tulee selliini ja kertoo, että Amy on kuollut.

Winehousen isä on syyttänyt tyttärensä huumesekoiluista useita kertoja juuri Fielder-Civiliä. Vankilassa istuva aviomies on nyt kuitenkin kertonut yrittäneensä saada Winehousea irti huumeista. Tämä ei ole kuitenkaan onnistunut, sillä Amy on ollut vankilavierailuillaan usein niin huumeissa, että on nukahtanut kesken tapaamisen.

– Amystä on tullut zombie. Hän vain nukkui koko ajan huumeiden takia. Olimme kuin eläviä kuolleita. Minä olen jo kuivilla, mutta jos Amy vielä retkahtaa huumeisiin hän kuolee kolmessa kuukaudessa, Blake uskoo.

Blaken mukaan Amy käyttää joka päivä noin 700 euroa erilaisiin huumeisiin. Lehdelle lähettämässään kirjeessä aviomies kuitenkin kertoo, että on itse päässyt irti huumeista ja toivoo Amyn pystyvän samaan, jotta he voisivat vanheta yhdessä. Tällä hetkellä suunta on oikea, sillä Amy saatiin viimein suostuteltua vieroitukseen lehtiartikkeleiden avulla.