Britney Spears vilautti vahingossa, katso video!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Poptähti Britney Spears ikuistettiin paparazzien toimesta musiikkivideoonsa liittyvien tanssiharjoitusten yhteydessä. Harjoituspaikan ikkunassa olleesta aukosta kuvaaja sai tallennettua myös pienen mokan harjoitusten tiimellyksessä.

Koreografian eräässä kohdassa Britney pukee ylleen valkoisen paidan, jonka alla on tarkoitus riisua alla olevan vihreä jumpperi. Jostain syystä yläosa valahtaa kuitenkin alas ennen kuin valkoinen paita on kunnolla poptähden päällä, joten toinen rinta paljastuu. Tirkistelevien paparazzien lisäksi katsojana oli vain Britneyn manageri Sam Lufti.

Videon tyyli on muutenkin lainattu strippareilta, ja mukana on myös alan ravintoloista tuttu tolppa. Video on lisätty YouTube-palveluun 27. tammikuuta, mutta se on mahdollisesti kuvattu jo aiemmin. Katso video tästä tai artikkelin alta