Poets of the Fall : The Ultimate Fling

Singlet · Stara.fi

Kotimainen menestyspumppu Poets of the Fall antaa nyt maistiaisia kolmannelta albumiltaan Revolution Roulette, joka julkaistaan 26. maaliskuuta. The Ultimate Fling -single julkaistaan 6. helmikuuta.

Biisi antaa ensivaikutelmana ymmärtää, että yhtyeen linja olisi muuttunut hieman tanakammaksi, mutta lopulta kappale jatkaakin pääosin tutuilla linjoilla. Tuttu linja onkin hyvä valinta, sillä bändin soundi on ollut alusta saakka varsin toimiva. Markon ääni vaikuttaa nyt kuitenkin tummemmalta kuin aiemmin.

Biisin koukku löytyy tuttuun tapaan kertosäkeestä, jossa on selvää hittipotentiaalia. Kertsin melodiakulku mukaileekin pitkälti yhtyeen aikaisempien hittien kertosäkeitä. Jopa hieman häiritsevässä määrin.

Kappaleen keskellä pienen lepotuokion tarjoilee rauhoittava lasten mehuhetki, jonka jälkeen paahto jatkuu normaalisti. Muutaman kuuntelukerran jälkeen biisistä kuoriutuu potentiaalinen rockhitti, joka toimii varmasti hyvin myös bändin energisillä livekeikoilla.

Kokonaisuutena kappale ei ehkä yllä aivan yhtyeen parhaimmistoon, mutta on kuitenkin hieno jatkumo tasaisen varmaan sarjaan. Kyllä tästä ainakin isohko radiohitti on tulossa.

Pisteet 4/5