Apina ahdisteli Christina Riccia kuvauksissa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Näyttelijä Christina Ricci joutui erikoislaatuisen ahdistelun kohteeksi uuden Penelope-elokuvansa kuvauksissa. Apinoita pelkäävä tähti joutui nimittäin apinan ahdistelemaksi jo ensimmäisenä kuvauspäivänä.

Ricci esiintyi kohtauksessa yhdessä apinan kanssa, ja siinä hän ja Chin Chin -niminen eläin istuivat vierekkäin.

– Pelkään apinoita, mutta päätin että en pelkää Chin Chiniä, koska kukaan muukaan ei pelkää sitä. Muiden mielestä se on todella cool, joten yritin olla pelkäämättä sitä, Christina Ricci kertoi The Sun -lehden mukaan.

– Ensimmäisenä kuvauspäivänä teimme keittiökohtausta, jossa istuimme Chin Chinin kanssa vierekkäin. Tietenkin se hermostui kohtauksen aikana ja otti kiinni vasemmasta rinnastani eikä päästänyt irti. Se oli todella voimakas.

Lopulta apina saatiin irti näyttelijän rinnasta ja tähti sai huomata, että apinapelko olikin aiheellista. Ricci pyrkiikin pysyttelemään kaukana apinoista elokuvan loppukuvausten ajan.

– Apinat ovat hulluja eikä koskaan tiedä mitä ne tekevät. En pidä arvaamattomista eläimistä.