Mr. Woodcock

Elokuvat · Stara.fi

Mr. Woodcock on jokaisen opettajien tyranniasta koulussa kärsineen elokuva. Leffa kertoo John Farleystä (Seann William Scott), joka oli lapsena pullukka, jota liikunnanopettaja Mr Woodcock (Billy Bob Thornton) kiusasi mielin määrin.

Kovan taistelun jälkeen John pääsi lopulta eroon opettajan aiheuttamista painajaisista ja kirjoitti aiheesta best seller -kirjan.

Parikymppisenä Farley palaa kotikaupunkiinsa noutamaan hänelle myönnettävää tunnustusta, mutta joutuukin kohtaamaan lapsuuden demoninsa uudelleen. Tällä kertaa oman äiti Beverlyn (Susan Sarandon) uutena miesystävänä. Falrleyn on pakko saada äitinsä ymmärtämään, että tämä seurustelee suoranaisen paholaisen kanssa.

Elokuvan tarina on nähty eri muodoissaan lukuisia kertoja, joten siltä puolelta ei kannata odottaa mitään uutta. Dialogi on lisäksi kornia ja väkinäistä, ja b-luokan tähtien lisäksi myös Billy Bob Thornton alistuu selvään täyterooliin. Tarinalla on kuitenkin hetkensä, kun miehet ottavat toisistaan mittaa.

Parista varsin toimivasta kohtuksesta huolimatta komedia ei kuitenkaan onnistu naurattamaan, koska katsoja osaa odottaa jokaista juonenkäännettä ja ”vitsiä”. Lopputulos voisi hyvin olla vaikkapa American Pie 7.

Genre: KomediaOhjaus: Craig GillespiePääosissa: Billy Bob Thornton, Seann William Scott, Susan SarandonEnsi-ilta: 18.1.2008Kesto: 1:30

Pisteet 2/5